sonjasworkoutdiary.blogg.se

Min träningsdagbok på nätet!

Ass day

Publicerad 2013-10-17 21:40:24 i Allmänt,

Jag och Mimmi var överrens om att dagens gympass skulle ha fokus på rumpan! Vi började med 5 minuters gång på löpbandet. Sen tränade vi enligt följande:
Liggande benpress 50 kg, 100 kg, 120 kg, 140 kg x 10 rep
Bulgarian split squat (mina vikter) 40 kg x 3 x 10 per ben
Ass to the grass squats (mina vikter) 40 kg, 50 kg, 60 kg x 10 reps OCH PR 70 kg x 4
Vadmaskin 50 kg, 90 kg, 90 kg x 10 reps
Tuft och bra pass!

Bulgarian split squat (vi körde den i smithmaskin)

ass to the grass



Oct. 16, 2013

Publicerad 2013-10-16 11:09:38 i Allmänt,

Tisdagen gick förbi med fart. Jag hade praktik från kl. 7.30 på morgonen och efter detta var det jobb som gällde. Tog en timmes promenad med Julia på kvällen.

Idag onsdag däremot har jag börjat få tillbaka lite energi. Sov över 9 h inatt och bestämde mig för en långlänk i det sköna vädret. Luften var så klar ute och naturen är bara för vacker just nu! Kom in i positiva tankegångar och mådde prima efter att ha sprungit i en timme. Nu laddar jag inför kvällsskift på praktiken med tonfisksallad och soffhäng. Bra onsdag på er alla!

mina sköna kompressions strumpor som jag hade under löpbyxorna idag, lätta ben!

sallaaad!!



Måndag

Publicerad 2013-10-14 20:56:26 i Allmänt,

Helt låg på energi efter en hel dag på praktiken med för lite mat igen. Dethär med endast två pauser på 8 h passar inte mig eftersom jag borde äta oftare. Nåväl jag samlade krafter så att jag orkade till gymmet med Mimmi. Vi körde ett riktigt bra övrekropps pass med; bänkpress, två övningar för övre ryggen, axelövning, två olika triceps övningar, armhävningar, plankan och en annan magövning. Super!




Att lyssna på sig själv

Publicerad 2013-10-12 21:01:28 i Allmänt,

Dagen började redan kl. 6.00 med väckning före praktiken. Hela dagen var mest bara jobbig och jag kände mig helt nere när jag kom hem. Umgicks lite med min älskling och laddade batterierna med mat och kärlek. Trots detta var jag fortfarande seg och kände att jag inte skulle pressa min kropp med något tungt pass på gymmet. Blev en skön promenad i friska luften med Mimmi istället. Hon var duktig och fortsatte till gymmet sen medan jag har varit duktig och sett till att komma mig i säng tidigt.


Livet leker

Publicerad 2013-10-11 21:17:42 i Allmänt,

Känner att jag släpar efter med bloggen igen. Igår firade vi mammas 50-års kalas och då stod jag som kaffeansvarig från 14-19 och där före och efter hjälpte jag till med annat. Hann alltså inte med någon träning igår annat än att dra upp mig med jämna mellanrum, hehe.



Idag däremot har jag tränat zumba med Mimmi på gymmet (zumbade på onsdag också). Sen hängde vi resten av kvällen med bra och fyllande mat, shopping (jag köpte inget men Mimmi destu mer), cappuccino samt allmänt tjejsnack. Bra kväll och nu tar jag natten för att orka upp till praktik imorgon.

bästa bästisen!

Kycklingsoppa

Publicerad 2013-10-09 18:16:32 i Allmänt,

Kokade en av mina favorit soppor idag (recept från Linns blogg). Modifierade receptet litegrann och eftersom jag hade grönsaker från mammas land så blev det lite av en skördesoppa på samma gång. Jobbigast är att skala potatisarna men annars är det ju nästan inget jobb med att laga soppa. Det blev jättegott, testa!
soppan är inte fotogenisk precis men jag lovar att smaken var perfekt!
 

Oct. 08, 2013

Publicerad 2013-10-08 10:19:50 i Allmänt,

Trots att jag har ledig dag så ställde jag klockan på 7.45 och gick iväg till gymmet. Triceps och rygg stöd på schemat. När jag hade tränat igenom mitt pass så kom Eva som skulle köra bendag. Jag tränade henne resten av tiden och gjorde lite magisar själv och sånt. Skönt med gym!






Körde några ass to grass också så Eva filmade (finns inga speglar där...) Märker att min form är lite dålig, så får ta och minska lite på vikterna och fokusera på formen nästa gång.

Bra lördag

Publicerad 2013-10-05 22:43:19 i Allmänt,

Vaknade helt utvilad och slappade framför tv:n hela förmiddagen. Bestämde mig sedan för att ta en höstig promenad ut i blåsten. Riktigt skönt med frisk luft var det. Sen smakade maten bra innan det var dags för dagens gympass. Med mig hade jag Mimmi och vi körde oss helt slut med vårt rump-pass. Bulgarian split squat i smithmaskin, jumping lunges, rumpdrag i kabelmaskinen, 140 kg i liggande benpress, rygg och mag övningar samt vader. Superpass verkligen!










Fredagsmys och sånt

Publicerad 2013-10-04 20:42:53 i Allmänt,

Har hela helgen ledig från praktiken och firar med att ha fredagsmys med Mimmi. Vi började med att åka till gymmet, det visade sig att zumba just skulle börja så vi for helt sponant på det. Riktigt skönt att släppa loss till bra musik och svettas ut all stress. Sen körde vi nästviktigaste kroppsdelen ( viktigast: ass) alltså biceps, hann med lite bröst också innan vi måste sluta.
 
Nu fortsätter vi med snacksdag, vi ska prova nya Marabou domino och sen weekend snacks chips. Ha en skön och mysig fredag alla!
 
PS. MIMMI ÄR BEROENDE AV CANDY CRUSH SAGA (eller vad det nu heter)
 
PS2. ALL THEM GAINS ikväll
 
 
 

Lycka!

Publicerad 2013-10-03 21:54:50 i Allmänt,

Fick en tidig födelsedagspresent av min älskling idag. Nämligen ett par compressions tights från 2XU och ett par nya Asics löpskor! Jag är helt salig, en underbar avslutning på en lång dag.



Håll till godo med dessa telefonbilder.

Bra dag

Publicerad 2013-10-03 11:58:16 i Allmänt,

Började dagen med en välförtjänt sovmorgon. Vaknade och åt risgrynsgröt till frukost innan jag tog min färdigt packade väska och gick till gymmet. På gymmet mötte jag Julia och vi tränade ben och mage. Gick helt ok, men det började ta ont i mitt högra knä vid två av övningarna så fick skippa dessa idag. Kan vara mina utnötta löpskor som orsakat detta.
Sen hem på lunch som bestod a. wookade grönsaker, kyckling, ris och grynost. Nu sitter jag på café och njuter av cappuccino samt en liten kokosboll. Världens bästa känsla i kroppen efter träningen. Nu är jag redo för kvällstur på praktiken!


Oct. 01, 2013

Publicerad 2013-10-01 19:58:00 i Allmänt,

Bloggen dog igår eftersom jag började på praktik. Jag är alltid supernervös innan och som jag gissade så kom jag inte iväg till gymmet på förmiddagen. Istället körde jag ett intensivt (läs kort) backintervall pass. Sex spurter upp för en brant backe, punkt slut. Idag gällde praktik från kl. 7-15 varefter jobb från kl. 16-21. Så jag bestämde mig för att göra mitt favoritpass på jobbet. Plus allt cyklande då som blir ca 12 km idag. Hann också med att hälsa på kära Julia som bjöd på hembakat chokladkex, nam! hejaheja! med träning, bra mat och gott kex orkar man!
EDIT:
DENHÄR BILDEN SKULLE OCKSÅ VARA MED, ALLTSÅ MITT FAVORITPASS SOM JAG GÖR VARSOMHELLST OCH SOM JAG VET ATT ÄR JOBBIGT. KÖRDE 3 VARV IDAG.
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela